Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-2000-400

Dierre zárcsere történhet akár kódolással is

Dierre zárcsere esetén két opció van a zárcsere kivitelezésére.
Biztonsági ajtó révén a feladat nem az egyszerűen elvégezhető feladatkörbe tartozik. 
Két típus különböztethető meg a Dierre ajtó zárcsere kivitelezésénél amelyből az első akkor szükséges ha elkopott a zárszerkezet, vagy átfordult a lamella sor és ezért ajtónyitást kellett végrehajtani, illetve ha a kulcsok kopásából adódóan a másolatok is egyre kevésbé használhatóak az ajtó nyitásához és zárásához. 

Az elmúlt évek alatt a kivitelezők és építtetők előszeretettel nyúltak a Dierre gyártó termékeihez, így lehetséges az a tény, hogy egyes típusú ajtóknál csak a zárszerkezet cseréjével oldható meg, hogy új kulcsokhoz jussunk ezzel párhuzamosan a másik Dierre ajtó típusnál zárkódolással tudunk új kulcshoz jutni.
Egy átfordult, elkopott lamella sorral rendelkező ajtó esetében nem opció ha a kódolást hajtunk végre, mert ezzel a fő alkatrészek kopása nem tüntethető el ezért minden esetben a Dierre zárcsere ajánlott.
Ezzel szemben ha elhagytuk a bejárati ajtó kulcsát, vagy illetéktelen személyeket zárna ingatlana területéről, vagy új ingatlan vásárolt abban az esetben a Dierre ajtó zárkódolás is megoldást jelenthet.
Azért hívom fel a figyelmet arra, hogy jelenthet, mert ezt sem Ön sem én nem dönthetem el.
Dierre ajtó zártípusa határozza meg mit lehet elvégezni egy zárcsere művelete alatt.

Jó döntés lehet a jövőre nézve ha egy régi típusú Dierre zárcsere műveleténél azonnali megoldásként átalakítjuk az ajtót cilinderbetétes működést alkalmazva így kizárva a további problémák forrását amely a kódolhatóságot tartja szem előtt.

Az átalakítás mértéke és költsége ebben az esetben jóval mélyebbre hatol a pénztárcánkban hiszen szükség lesz egy fő Dierre zárszerkezetre egy csúcsminőségű zárbetétre és egy törésvédő pajzsra amely a zárbetétet védi.
Ez a kivitelezés a munkavégzés időpontját és költségét is befolyásolja ám a jövőben kifizetődőbb lehet a gyors szervizelés esetében.
Nem beszélve arról a tényről amely  sok ügyfelünknél problémát jelentett és legfőképpen ezért alkalmazták a tollas kulcsos változat helyett a cilinderbetétes kivitelezést amely nem más mint a kulcsok le ejtéséből származó deformitás, a hosszú kulcsok elhelyezése és komfortbeli probléma és legfőképpen a kulcs másolásának ellenőrizhetetlensége.

Egyszóval több előnye is lehet a Dierre biztonsági ajtó zárcsere kivitelezésnek de hátránya nem ismert!

Ügyfeleink a technikusainkkal folytatott kommunikáció során beazonosítják az ajtó típusát és ennek megfelelően tájékoztatják a munka kivitelezési időpontjáról és persze a legfontosabb kérdésről a Dierre zár árak pozicionálásáról. Egy kattintásnyira van a megoldástól!

Dierre zárcsere érdekel +36 70 2000 400

Dierre zárcsere, zárkódolás

DIERRE ZÁR ÁRAK

Nehéz megjósolni az éppen aktuális Dierre zárak értékét hiszen a Dierre külföldi gyártóként nem preferálja a jó Magyar forintunkat, ezzel szemben az eurót elfogadják igen ám de visszatekintve az elmúlt évek változásaira amely sosem vízszintes mozgású tendenciát mutatott az árképzésünk függ a forint - euró árfolyamhoz!

 • Dierre ajtó zárszerkezet 3 kulccsal jobbos és balos kivitelben 60.000 forint +áfa
 • Munkadíj 15.000 forint+ áfa
  Itt egy kicsit elidőznék.
  Többfajta Dierre ajtó van forgalomban és természetesen a nagyon könnyű ajtó szerelésétől(kb 1 óra) a legnehezebb kialakítású ajtókon át senkit nem hagyunk cserben csak természetesnek vehető, hogy egy ragasztott burkolatú, tűzgátló Dierre zárcserét nem tudunk ezen a költségen elvégezni hiszen erre akár 3-4 óra is rámehet.
  Így a helyszíni felméréskor még a munka kezdése előtt ez a kényes kérdés megvitatásra kerül!
 • Diere tollas zárszerkezet átalakítása cilinderbetétes változatra 110.000 forint +áfa amely tartalmazza zárbetétet 3 db kulccsal amely Mabisz 5 minősítéssel rendelkezik, belül forgatógombos változatban elérhető.
 • Dierre kulcs csere zárkódolás 3 as szett esetén 33.000 forint +áfa
 • Dierre kulcs csere 5 ös szett esetén 38.000 forint +áfa

Dierre zárcsere technikusaink a legmagasabb tudással és felkészültséggel várják érdeklődésüket ha a biztonsága megkívánja a minőségi zárszerelést!
Technikusaink idestova két évtizede róják a Dierre zárproblémák útját a Budapest területén elhelyezkedő ingatlanok között, ezalatt az idő alatt olyan mértékű tapasztalatot, gyakorlatot, szerszámozottságot, és nem utolsó sorban alkatrészt gyűjtöttek össze hol a szerszámos táskában hol az elméletben, hogy nincs olyan Dierre ajtóval kapcsolatos munka amelyben ne tudnának részt venni.
Alkatrészeink többsége Önnél a helyszínen illetve speciális esetben raktárkészletről egy órán belül elérhető így biztosítva Önöket arról, hogy előttünk egyetlen bejárati ajtó nem maradhat nyitva illetve zárva! Csak egy hívásra vagyunk Öntől!

Dierre zár árak érdekelnek +36 70 2000 400

Dierre zár árak

DIERRE KILINCS

Dierre kilincs felszerelése, átalakítása abban az esetben jöhet szóba ha legalább egyszer a felhasználás során az ajtón kívül elhelyezkedő fix gomb miatt az ajtó külső felén ragadtunk!
Ugyanis ebben az esetben ha nincs kívülről másik kulcs vagy esetekben ha van is nem tudjuk kinyitni a Dierre ajtót!
Számos becsapódott ajtónyitás után azonnali átalakítást rendelnek meg tőlünk ügyfeleink hiszen a jövőben nem akarnak órákat vagy többletköltséget áldozni arra az esetre ha ez még egyszer előfordulna.
Lehetőséget biztosítunk a fix gomb átalakításával arra helyzetre fókuszálva, hogy a későbbiekben szakember segítsége és költség nélkül tudja használni a Dierre kilincset úgy, hogy a gombot lecseréljük!
A művelet után mindkét oldalról kilincsel tudja nyitni illetve zárni az ajtót így kizárva az ajtó becsapódását. 

Dierre kilincs csere érdekli +36 70 2000 400

Dierre kilincs

 DIERRE AJTÓ BEÁLLÍTÁS

Dierre ajtó beállítása a hosszú távú működtetés érdekében elengedhetetlen!
Mivel általában az új építésű ingatlanok magas fokú biztonsági eszközeként alkalmazzák ezért az épület mozgását figyelembe véve elkerülhetetlen, hogy beállítás és a pozicionálás hosszútávon ne kerüljön felszínre.

Az épület mozgásából adódóan számtalan megkeresés érkezik, hogy a kulccsal nehezen lehet nyitni és zárni az ajtót. Húzni tolni kell ami az ingatlan tulajdonosát kimeríti mind idegileg hiszen egy közel háromszáz ezer forintos ajtóról beszélünk és mind erőfeszítésben hiszen nem mindenki tudja a technikát és az erőt összpontosítani minden alkalommal.
Ez nem csak a felhasználást gátolja de idő előtti romláshoz is vezethet!
A kulcsok rézből készülnek amely anyagszerkezete nem olyan ellenálló a külső behatásoknak mint a zártestben lévő lamellák így bemaródást rosszabb esetben kulcs törést is eredményezhet.
Dierre ajtó beállítás pozicionálása ezért elengedhetetlen.
Abban az esetben ha az ajtó nyitott állapotban akadály mentesen működtethető de bezáráskor a kulcs forgatásakor emelni, tolni, húzni kell ahhoz, hogy bezáródjon ajtó beállítást kell alkalmazni.
Az idő a legfontosabb tényező, ha felismeri, hogy a működésben probléma merült fel a leggyorsabban cselekedjen így elkerülve azt a tényt, hogy hosszútávon ez a probléma akár egy dierre zárcserét is vonzhat maga után!

Dierre ajtó zárszerviz

 

 

 

© ccc - Baka Csoport Kft., 1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2 - ASZ: 24330522-2-42 - 2021 Minden jog fenntartva Zárcsere-Zárszerviz • XLS.HU - Honlapkészítés
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk