Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-2000-400

Hisec ajtó zárcsere mellőzése károkkal járhat!

Hisec ajtó zárcsere elengedhetetlen!
A bejárati ajtók tömegcikként árasztották el a vásárlók esztétikai igényét, ám keveset tudhatunk meg a biztonságáról.
Kínai ajtók és egyéb piaci gyártmányok többsége nem arról híres, hogy minőséget, hosszú távú felhasználást biztosítson vevői számára!

Az alábbi cikk rávilágít a Hisec termékek gyenge pontjára ami nem más mint a zárbetét.
Teljesen mindegy melyikről ejtünk szót lehet a Hisec zárcsere fő zárjánál illetve a felső kisegítő zárjánál.
Egy biztos vajmi keveset garantál a biztonságunk terén a HiSec név!

Miért?

Mert a HiSec biztonsági ajtón kulcs használata nélkül, zárfésűvel, álkulccsal, savazással, zártöréssel, felfúrással a két záron másodpercek alatt lehet elvégezni az illetéktelen behatolást!

Ezek tények!

Nap mint nap kapunk megkeresést egy egy HiSec ajtóval felszerelt lakás tulajdonostól, károsulttól aki arra kér minket, hogy tegyük biztonságosabbá és realizáljuk minőségi termékekkel az életterüket bármilyen módon.

Hisec ajtó zár csere 

AJÁNLATUNK A HISEC AJTÓ ZÁRCSERÉRE

Megkeresésink többsége nem a HiSec ajtó cserére terjed ki hiszen tökéletes esztétikai látványt nyújt a Hisec bejárati ajtó egy harminc éves panellakás ajtajához képest.
Ezért minden esetben a HiSec ajtó zárbetét cserét ajánljuk, ki ki megfogadva tanácsunkat magasabb minőségre opciónál ezáltal akár két háromszorosára növelve a betörésvédelem vonalát.
Ugyanis egy Mabisz minősített zárbetét amely felfúrás, törés, finom nyitás, letapogatás, és másolás elleni védelemmel van ellátva sokkal hosszabb ellenállást tud nyújtani a külső behatolásokkal szemben nem úgy mint a fentiekben felsorolt gyári Kínai zárbetét.

Nem is várhatjuk el, hogy ebben a költségben mely az ajtó bekerülési értékét jelenti két darab minőségi zárbetétet kapjunk cserébe, hiszen gondoljunk bele.

Az ajtó beépítése nyolcvan kilencezer forint áfásan.
Ebben nem csak az ajtó értéke van hanem a bontás, és az új ajtó beépítési munkadíja és a beépítés eltakarása.
Ez a költség minimum a a felét emészti fel a teljes költségnek tehát negyven ötezer forintnál járunk.
Maradék költség fedezi a kilincs, a kitekintő a két többpontos zárat, a csengőt a rejtett zsanérokat.

Mi marad a biztonságra?
Semmi.

Ezért hangsúlyozom a Hisec ajtó zárcseréjének a fontosságát.
Hiszen a többpontos zárás megmarad csak nem mindegy milyen zárbetét reteszel ezen a több ponton.
Nem a tizenhat pontot fogják támadni külön - külön hanem az azt vezérlő zárbetétet.
És ha az kutyaütő akkor tálcán kínáljuk az értékeinket melyet a betörők igen is kiszagolnak! Az ajtó előtt állva minden hozzáértő személy meg tudja határozni, hogy ebben a HiSec ajtóban bizony még nem került sor a zárcsere folyamatára!

Ha egy lépcsőházban több HiSec termék van Ön szerint hova törnek be legelőször?

Segítek.

Oda ahol a legsilányabb felkészülés van a betörés ellen!

Ezért kell lecserélni a Hisec ajtó zárbetéteket!

Hisec zárbetét csere

NEM MINKET GAZDAGÍT HA BIZTONSÁGOT VÁSÁROL MAGÁNAK

Egy szakember megkeresésekor már a telefonban történhet hozzávetőleges árajánlat tétel a HiSec ajtó zárcsere műveletről.

Ám a magasabb biztonsági zárbetétek kiajánlásakor azt gondolhatja a magas ár/érték arány miatt az ügyfél, hogy most rajta keresik meg az egész heti bevételt a magas ár miatt.

Ez nem így van.

Egy minőségi terméket kétszer de akár háromszor akkora költségbe kerülhet legyártani az alapanyag felhasználása és a termékbe integrált védelem miatt mint a normál HiSec zárbetét család szegmenseit!

Ebből az ered, hogy nem csak biztonságot vásárolunk, hanem egy probléma mentes felhasználhatóságot is akár több évre szabva.
Természetes, hogy nem mindenki tud a biztonság ösvényén együtt haladni ezért azokat is ki kell szolgálni akik a normál zárakat favorizálják.

De meg kell érteni, hogy pár tízezer forint meg spórolása a HiSec ajtó zárcsere műveletén  óriási mínuszt jelenthet a jövőnkre nézve.

Számunkra egy a cél.

Minden ügyfelünk érezze magát biztonságban!

Ezért megteszünk mindent, természetesen ellenértékért.

Ki megfogadja tanácsainkat kevésbé járhat porul ebben a sötét világban.

Számunkra nem jelent problémát mindkét ügyfél kör kiszolgálása ezért minden ügyfelünknek a legjobb megoldást nyújtjuk a helyszínen teljesen Önökre bízva mivel védik az értékeiket.

Üzletpolitikánk melyet hosszú ideje követünk a HiSec ajtó zárcsere alkalmazásaiban nem más mint, hogy egy üzlet akkor előnyös ha mindkét fél jól jár.

Ha tőlünk rendeli meg a munkát természetesen hálásak vagyunk, de ezzel párhuzamosan olyan információkhoz és esettanulmányokhoz juthat melyből Önnek is haszna lehet a biztonsága terén.

Ez az üzlet!

Hisec ajtó zárcseréje

HISEC AJTÓ ZÁRCSERE ELÉRHETŐSÉGE

HiSec ajtó zárcsere szolgáltatásainkat igénybe veheti előre ütemezett feladatként és előre megbeszélt időpontra.
Ám az esetek többségében melyekre ha visszatekintünk a munkásságunkra azt mutatja szükség van az akut problémák helyszíni orvoslására.
Így Budapest területén akár egy órán belül vállunk Hisec ajtókban zárcserét.

Lehet szó akár éjszakai vagy netán nappali megkeresésről árajánlatunk nem változik.
Minden esetben azon vagyunk, hogy a leghamarabb hárítsuk el ügyfeleink Hisec ajtó zár problémáit.

Szervizautónk a legmagasabb HiSec ajtó zárcsere alkalmazásaihoz szükséges magas alkatrész palettával áll rendelkezésre melyből minden ügyfelünk a saját biztonsági vonalához és pénztárcájához talál megfelelő terméket.

Hívjon hogy biztonságosan záródjon a HiSec ajtója zárcsere után!

HISEC AJTÓ ZÁRCSERE +36 70 2000 400 

© ccc - Baka Csoport Kft., 1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2 - ASZ: 24330522-2-42 - 2024 Minden jog fenntartva Zárcsere-Zárszerviz • XLS.HU - Honlapkészítés
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk